about

Over Ons

Deel dit artikel

Miet Vanackere - Zaakvoerder

In 1970 startte Miet een bijkantoor van Sun reizen. In die 5 jaar deed Miet heel wat ervaring op en besloot ze in 1975 om haar eigen licentie onder Vivatours aan te vragen. Miet heeft reeds vele landen bezocht en is dan ook een doorwinterde reisagent. Momenteel houdt Miet zich vooral bezig met de administratieve zaken.

Dorothy Van Iseghem - Travel Agent

Dorothy volgde de bachelor opleiding in het HTI (het huidige VIVES) in Brugge. Ze is na haar stage in PTO Oostende beginnen werken bij het familiekantoor Vivatours. Ze houdt van reizen, ontdekken en heeft altijd veel met het gezin gereisd. Ze heeft veel ervaring en houdt ervan reizen uit te werken voor de klanten.

Kim Van Iseghem - Travel Agent

Kim volgde eveneens de bachelor opleiding toerisme in Hiepso te Kortrijk (Het huidige Howest) Na haar stage bij Joker Gent kreeg ze de smaak te pakken en is ze in 1992 ook begonnen bij het familiekantoor Vivatours. Ze houdt van reizen, cultuur, Spaanse taal en werkt graag je à la carte reizen uit.

Ter info: omwille van de coronacrisis is Vivatours genoodzaakt het Selectair Card-spaarsysteem stop te zetten vanaf 1 juni 2020. Indien je hierover vragen hebt, kan je ons uiteraard contacteren.

Kim helpt je graag verder
Kim helpt je graag verder

Kim helpt je graag verder

Selectair Vivatours

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Stationsstraat 15 15
8500 KORTRIJK